27.05.2016

UZATIN ELİNİZİ, KARDEŞ ELİ'İMİZİ UZATALIM KARDEŞLERİMİZE!.. RAMAZAN GELİYOR!.. HAYATIMIZ RAMAZAN, AHİRİMİZ BAYRAM OLSUN İNŞAALLAH..





UZATIN ELİNİZİ, KARDEŞLERİMİZE UZATALIM ELİMİZİ..

CENNETE GİDEN YOLLARDAN BİRİ AFRİKA’DAN GEÇİYOR!..

SU KUYULARININ YANINDA BİRER OKUL AÇMAK İSTİYORUZ!..
HRİSTİYAN MİSYONERLER ŞU ANA KADAR NİJER GENELİNDE 177 OKUL AÇTILAR!.. MÜSLÜMANLAR OLARAK SIRA BİZE GELMEDİ Mİ DAHA?!!..

Nijer Tera'da elektrik yok!. İHH ve diğer kuruluşlar çok harika işler yapıyorlar..
Gittik, gördük ve onlarla birlikte yaşadık..

KARDEŞ ELİ DERNEĞİ buralarda çok müthiş işler başarıyor..

Müslümanlar bin dereden su getirmeye devam ediyorlar!.. Orada bir su kuyusu açtığınız zaman onlara Cenneti bağışlıyorsunuz adeta.. Elhamdülillah ki; KENDİNDEN BAŞKA İNSANLARIN DA YERYÜZÜNDE AÇ BÎ İLAÇ ÇARESİZ olduğunu farkeden kardeşlerimizden Allah ebediyyen razı olsun.. Yardım etmek isteyip de maddi imkansızlıklardan dolayı edemeyen fakat dualarını bizden eksik etmeyen kardeşlerimizden de Allah razı olsun.. Yaptığımız ve bundan sonra yapmaya ısrarla devam edeceğimiz bu hayırlı işlere söz ve davranışlarıyla engel olan kardeşlerimizden Allah çok daha fazla razı olsun; çünkü onlar sayesinde daha da hırslandık..

Çok değerli arkadaşlarım ile birlikte bendeniz; hayırlara ve hayırlı işlere vesile olmaya devam ediyoruz.. Sizlere rehber olmaya devam edeceğiz.. Yeter ki gönlünüzü ferah tutun; niyetiniz halis olsun; yönünüz Hakka dönük olsun.. Okul yapılıyor.. Jeneratör yok.. Güneşin yeryüzüne yakın olduğu Afrika’da Jeneratörleri çalıştıracak GÜNEŞ ENERJİ PANELLERİ yok..
Yok..Yok..Yok..
Yeni okullar yolda.. Bir insan yetiştirmenin ve eğitmenin ne demek olduğunu sizler çok daha iyi biliyorsunuz..
HAYDİ MÜSLÜMANLAR!.. KARDEŞ ELİ’NE UZATIN ELİNİZİ; KÖPRÜ OLALIM SİZLERE..
AFRİKA’NIN TALİHİNİ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM..
Şaban ÖZTÜRK
0090 530 691 61 11
0090 546 440 77 77

0041 77 941 03 41

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi